GeoGalla er en tradisjon som GEOLF har hatt i flere tiår der både gamle og nye studenter møtes for å lage stemning i forbindelse med akademisk tilstelning (rettere sagt fest). Årets GeoGalla fant sted på Studenterhytta 22. februar, og for en kveld dette var! Her kom alle geografistudentene med finstasen og humøret på plass. Enkelte energiske studenter starta allerede kl. 14 hvor de aka og grilla på Gråkallen på GEOLFs berømte akevors. At gummibåten ble ødelagt etter bare 2. runden sier hvor sykt gira folket var! Senere kom attpåklattene kl. 18 i stua og venta på den gode maten. De sultne geografene fikk servert en 3-retters middag med fine taler og sanger underveis.

Her fikk Therese Kjersem stor applaus for å holde herrenes tale! Det ble sagt vakre ord og noen fine sammenlikninger – spesielt om gutter og smågodt, hvor dere gutta er som vaniljefudge: «Førsteinntrykket er at dere er litt harde og litt Vanilla, men når vi blir bedre kjent med dere så blir dere myke og søte og vi kunne ikke tenkt oss å leve uten dere». En beskrivelse som passer godt for dere geomannfolka ❤ Dere har et hjerte av gull og tar godt vare på geografidamene!

Damenes tale ble holdt av Amund Gule hvor hele salen lo av de lærerike og uforglemmelige historiene som ble fortalt om oss geo-kvinner. Amund har blitt bedre kjent med både jordas geografi og jenters helt egne geografi; Nord- og sørpol, ekvator, ulike tidssoner, anus, hovedsteder, g-punkt, you name it (ifølge Amund). Jentene fikk mye ros for det de har lært Amund i løpet av de snart 3 årene på geografi. Og Amund har helt rett: «Allsidigheten til geografi må ikke undervurderes!».

I tillegg ble det utført en stor og velfortjent skål til styret 2017/2018 hvor hele gjengen fikk heder og ære, og ei lita flott medalje for den utrolige jobben som styret har gjort så langt. Flere priser ble også delt ut til personer som har vist seg godt fram på geografi. Her måtte det til og med lages to bonuspriser for å vise hvem som har skilt seg ekstra godt ut:
– Årets nykommer: Kristina Simonsen
– Årets kaffedrikker: Idunn Skjerdingstad
– Årets kontorrotte: Ida Marie F. Aarøe og Karl-Håkon F. Eriksen
– Årets partyløve: Tonje Ekre
– Årets tellusspiller: Edvard Ellingsrud
– Årets fadder: Marius Emblem
– Årets geograf: Petter Aasen

Gratulerer så mye til dere! Dette ble feiret med vår egen geografisang og et flott diplom til hver og en. Etter å ha blitt gode og mette, ble bordene (og verdigheten) flytta til side og det ble super stemning på dansegulvet. Alt fra swing til.. ja, noe som ligner på dansing ble sett ute på gulvet. Ikke-dansende geografer ble sett både her og der. Noen satt med ei øl i hånda ved bordene, andre i bar-køen og siste rest springende rundt på flere steder i hytta. Dere geografistudenter var flinke til å underholde og lage liv hele kvelden (merk: helt til klokka 03:00). Dette ble hvert fall en helt uforglemmelig aften, og vi gleder oss til å se mere av denne stemninga senere i semesteret! Regner med at det var godt å legge seg etter en kveld fylt med latter, sang og dansing (og et eller flere glass vin). Takk for kvelden!

Og vi må takke Ida Hidle som tok de fineste bildene under GeoGalla (og noen av Vilfrid også)! Her er en liten bildenserie fra kvelden:

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s