Skrevet av Kristoffer Stålby. Bilder tatt av Hajir Arak.


Nok et år, nok et nytt kull skinnende, aspirerende geografer. I den anledning var det dags for nok et tradisjonelt innslag av feltkurs ut til Sør-Gjæslingan ledet av den legendariske Olav Fjær. Det hele startet med en observasjonsrik busstur opp til Rørvik. Dette utviklet seg fort til å bli et 5 timers langt sammenhengende foredrag, om hver krik og krok som befant seg langs E6. Vel framme i Rørvik ble vi mottatt av den lokale ordføreren for nok et foredrag, før en representant fra Telenor skulle ha…… *Trommevirvel* enda et foredrag. Totalt sett utgjorde dette 7 lange timer av dagen. Alt bestående av å sitte i ro å holde kjeft (det ble gjort et forsøk på å sende inn rekorden til Guinness book of records, men venter enda på
godkjenning av komiteen).

sørgjæslinga

Etter dette ble vi servert førsteklasses middag bestående av røkte skinnpølser i brunsaus med grønnsaker og surkål attåt. Så ble vi shippet med den lokale hurtigbåten ut til Sør-Gjæslingan. Et øyparadis uten like. Utenom undervisning hadde alle anledning til å låne robåt slik at man kunne prøve å rømme. Enkelte hadde til og med vært så langsiktige at de hadde tatt med fiskestang, slik at man slapp å gå sultne.

IMG_4168

Alt i alt, var dette et samlende eventyr for alle på førsteåret. Med øl og god stem…. Med øl! Visste det seg å bli mye mer triveligere enn de aller fleste hadde sett for seg! Attpåtil ble det holdt quiz som undertegnende vant (haha) samt en aldri så liten karaoke konkurranse. Alt i alt, et verdig eventyr.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s