Bli instituttillitsvalgt!

Masterstudent i geografi? Lyst på jobb på NTNU? Møt opp på GEOLF-allmøtet torsdag klokka 17.00 i D5! Da skal vi nemlig velge ny instituttillitsvalgt for masterstudentene på Geografisk institutt. Christian, som er tillitsvalgt nå, beskriver jobben som lærerik og engasjerende:

«Som ITV ved geografisk institutt har du mulighet til å delta i studentpolitikken gjennom studentrådet. Du forplikter deg til å sitte kontorvakt på studentrådskontoret to timer i uka, samt å delta på studentrådsmøtet annenhver onsdag.  På disse møtene blir det som regel diskutert forskjellige saker som er relevant for studentene, der NTNU og fakultetet er interessert i høre studentenes meninger. De tillitsvalgte får kompensasjon for kontorvakttiden og studentrådsmøtene. I tillegg får du et eksklusivt innblikk i hva som rører seg på instituttet. Jobben innbærer at du er et bindeledd mellom studentene og instituttet, og derfor representerer du geografistudentene i møter med instituttet. Blant annet får du være med på styremøter, møte i norsk geografisk fagråd og et par møter med administrasjonen og instituttlederen. Alt i alt er det en fin erfaring, og en god ting å ha på CV’en.»

– Christian, fjerdeårs geografistudent og ITV for masterstudentene på Geografisk institutt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s