Geografidagene 2014

Geografidagene er vel overstått, og vi i eventkomiteen er slitne, men fornøyde med hva vi har fått til. Tross store utfordringer med busstreik, varsel om vannstenging, avlyste foredragsholdere og leverandører som glemmer oss av (gudene liker oss ikke), synes vi at vi har gjennomført et godt arrangement. Vi har fått mye skryt, men vi er mest opptatt av at de som kom, fikk en god opplevelse, at de har fått noe igjen av foredragene, har lært noe og fått en pekepinn på hva som venter etter studiene. Vi håper dette er noe vi i Geolf kan bygge videre på og gjenta til neste år.

Beste hilsen fra eventkomitéen til Geografidagene

IMG_4821IMG_4816IMG_4805
IMG_4809 IMG_4800 IMG_4771

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s