GEOLFs wienerske oktoberopplevelser

Aspern-Seestadt

Vil promotere EGEA litt og kan ærlig si at å dra på tur til Wien med ti andre fra GEOLF, på utveksling gjennom EGEA, har vært en av de morsomste og mest lærerike turene jeg har hatt på år og dager. Kommer nok til å dra på flere EGEA-arrangementer.

Vi besøkte blant annet FN-bygningene i Wien med over 4500 ansatte og kontorer, fikk med oss et enorm byggeprosjekt kalt Aspern Seestadt, gikk i vinranker i den eneste byen i verden med vinranker innenfor egne bygrenser (nemlig Wien) og fikk oppleve lokal mat, kultur og ikke minst hvordan det er å bo som student i en europeisk storby!

Det at man, via http://www.egea.eu, oppretter bruker og kommer i kontakt med Europa på forum, gjør det kjempe enkelt å arrangere en tur til en annen EGEA-by eller melde seg på kongresser. Det finnes utallige forum om alt mulig fra morsomme kart og interessante reisemål til seriøse jobbtilbud og søknader. Dette er portalen for geografer som ønsker et åpent blikk mot Europa.

Til våren er det Regional Congresses og for North & Baltic region blir det kongress i Kaliningrad, Russland, men det er også fullt mulig å melde seg på de andre. Les mer på http://www.egea.eu

Kenneth Kristensen, førsteklassing og fersk EGEAer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s