International GIS day!

12
I anledning «GIS Day» (den internasjonale GIS-dagen) og «Geography Awareness Week» fikk vi i GEOLF-styret nettopp en spontan idé i kafferus om å arrangere kombinert GeoFilm og Geokaffe med fokus på GIS. Dette skjer i morgen, onsdag 20. november, kl. 12:00 på Datasal 10349 i Grava på Dragvoll.

Vi kommer til å se på 2-3 ferske kortfilmer/foredrag som tar for seg GIS og kartografiske framstillingers stadig større samfunnsrelevans og betydning.

I tillegg vil Asgeir og Peder fortelle fra et foredrag de var på i Helsinki i helga, der de representerte GEOLF under organisasjonsmøte for EGEA North & Baltic Region. Foredragsholderne var tidligere aktive EGEAere som pratet om studietida og veien fram til deres jobbkarrierer i dag.

Instituttet kommer også og prater litt om GIS og de relevante fagene som tilbys. Vi legger opp til varighet på ca. halvannen time.

Til slutt blir det en liten konkurranse med premie!

Sjekk ut nettsida til GIS Day, mye spennende ressurser:http://www.gisday.com/

Og sjekk også ut National Geographics nettside for Geography Awareness Week: http://education.nationalgeographic.com/education/collections/geographyawarenessweek/?ar_a=1

Vi minner også om at Geomatikklesesalen på Gløshaugen arrangerer workshop i anledning GIS-dagen på ettermiddagen, kl. 16:00:https://www.facebook.com/events/457624334335001/?ref=22

GeoKaffen denne uka tar vi altså på rom 10349, vel møtt hvis du vil sette dine spor på kartet!

In English: Celebration of «GIS Day» tomorrow, Wednesday the 20th, at 12:00 at room 10349, with coffee and some short speeches and e-lectures.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s