GEOKAFFE!

Hver onsdag framover, vil det være «fast kontortid» med åpent GEOLF-kontor fra kl. 10 til 14. GeoKaffe, kaller vi det. Da er det bare å ta med matpakka og stikke innom til nytraktet kaffe og sofasitting når det måtte passe mellom de tidspunktene!

Kontoret fungerer også som et slags bibliotek for instituttet, så her er det mye spennende å rote fram fra reolene. Vi har blant annet funnet fjellskoene til Olav Fjær. Så dette er de perfekte omgivelser for geografisk prat og funderinger. Har du idéer til GEOLF og EGEA er GeoKaffen også det perfekte stedet å ta opp det på. Vel møtt!

PS! Kontorets lokalisering er meget vanskelig å beskrive med tekst, så det er lagt ut en film under her. Ellers er det bare å spørre noen i GEOLF-styret om veien.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s