Bli med på utveksling til Mainz

Denne høstens store nyhet på EGEA-fronten er neste utveksling, og denne gangen gangen skal vi reise til Mainz i Tyskland.

Hva er en EGEA-utveksling? Utvekslinger er den mest populære typen arrangement innen EGEA, og det går ut på at man reiser en gruppe på 5-10 personer og besøker en annen EGEA-entity i noen dager. Da bor man hos geografistudentene der, spiser sammen og får se deres by og studentliv. Man får også sett og gjort mye man aldri ville fått gjort som turist. Senere kommer de man bodde hos hit, og vi viser dem Trondheim og studentlivet her. Ettersom vertsbyen dekker overnatting, mat og aktiviteter er dette en svært rimelig måte å se nye steder på, det eneste man selv betaler er reisen. En utveksling er en fantastisk mulighet til å bli kjent med geografistudenter fra et annet land, utveksle meninger og kunnskap og få nye venner.  Vi har allerede hatt utvekslinger med Helsinki og Amsterdam, og nå skal vi besøke Mainz i Tyskland.

Hvis dette høres spennende ut så bli med! Vi skal reise rundt 7 personer, og dato for turen er 1-5. november. Deretter kommer en gruppe fra Mainz og besøker oss den tredje uka i januar (mer detaljer kommer). Hvis du ønsker å bli med, send en melding til andresb@stud.ntnu.no eller André Sæther Berger på facebook.

Det vil bli mulig å diskutere utvekslingen på egea-forumet både før og etter turene, så hvis du er interessert i å bli med men ikke er registrert på siden ennå anbefales det å registrere seg der.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s