Da er det sommer! :)

Det er ferie, det er sommer…

…men den geografiske verden sover ikke! Selv om semesteret er slutt er det mye som foregår som vi ikke vil tilbakeholde.

Det første vi har lyst å informere om er en ny utgave av EGEAs e-lecture, denne gangen med tema Climate Change in the Mediterranean Region. Forelesningen finner sted den

20. juni,
kl. 18:00
og kan sees via WiZiQ (gratis).

Linken til forelesningen vil legges ut på Facebook og her på hjemmesiden.

Det andre vi gjerne vil informere om er at vi har fått tilbakemelding fra EGEA om at vi kan sende opp til 2 personer til München for å delta i FINE 2.0 eventen i høst (8. – 14. oktober). Vi er dermed 1 av kun 14 entities som har fått den muligheten! (EGEA består av over 80 medlemslag/entities, så vi har virkelig flaks!)

Men hva er FINE?

FINE står for «Facilitators for Non-Formal Education» og er et EGEA prosjekt til utdannelse av softskill trenere. For å si det med FINEs egne ord:

FINE will give you skills and experience on how to facilitate a group in international context. But not only! FINE aspires also to provide you enough knowledge and skills so you can pass it easily on to others in the future and become a trainer yourself! Sounds complicated? It will not after FINE, which will help you to gain confidence and necessary experience. The main purpose of this training course is to enhance the quality, impact and sustainability of all types of activities of youth organizations and informal groups throughout Europe.

Med andre ord lærer man her også ferdigheter som er nyttig for en senere jobb! Og det beste av alt

FINE-kurset er GRATIS!

Deltakerne må kun legge ut reisekostnader med mulighet for å få opp til 70% erstattet!! Dette vil du ikke gå glipp av! Derfor ber vi alle interesserte om å laste ned og fylle ut dette skjemaet og sende det til info.geolf(at)gmail.com. Påmeldingsfristen er 30. juni!!!

For mer informasjon besøk FINEs webside, ta direkte kontakt med oss eller Human Resources and Training Committee (HRTC)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s