God i ArcGis? Vinn en tur til USA med Esri Young Scholars Award

Esri Young Scholars Award
Geodata er distributør av Esri programvare og i år arrangerer Esri for første gang en konkurranse rettet mot studenter som benytter ArcGIS programvare.


Det skal kåres èn student fra Norge som vinner prisen Esri Young Scholar Award og får en gratis tur og deltakelse på Esri internasjonale brukerkonferanse i San Diego, USA 23.-27. juli 2012.
Det du som student må gjøre for å delta er å sende inn et bidrag der det vises at du ved hjelp av ArcGIS har kommet frem til interessante resultater eller har vist ferdigheter ved å ta i bruk teknologien fra Esri. Det kan være en oppgave, en del av en oppgave du har gjennomført tidligere i skolesammenheng eller et nytt arbeid utarbeidet for denne konkurransen.

Ingen bidrag er for små, det viktigste er å vise hvordan du har brukt ArcGIS!
Send inn bidraget til student@geodata.no innen 26.april 2012. En komité satt sammen av relevante fagpersoner fra ulike utdanningsinstitusjoner vil vurdere bidragene og kåre en vinner.
Dette er en unik mulighet for deg som student til å bli kjent med oss i Geodata og andre i GIS-miljøet i Norge og internasjonalt.

Vi gleder oss til å se ditt bidrag!

Ta kontakt med Birgitte.Lohren@geodata.no om du skulle ha noen spørsmål.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s