Nytt masterprogram i entreprenørskap og samfunn

Her er en spennende nyhet fra instituttet:

Nytt masterprogram i entreprenørskap og samfunn ved Geografisk institutt

NTNU satser på innovasjon, og har opprettet et nytt masterprogram i entreprenørskap og samfunn, ved Geografisk institutt. Det nye masterprogrammet søker studenter med samfunnsvitenskapelig- eller økonomisk og administrativ bakgrunn med interesse for entreprenørskap. Programmet skal gi aktuell og etterspurt kunnskap om:

• entreprenørens betydning for samfunnsutviklingen, og samfunnets betydning for entreprenørskap
• entreprenørskap som tverrfaglig forskningsfelt, i skjæringsfeltet mellom teknologi, kultur og samfunn

Målet er at studentene skal forstå sammenhengene mellom entreprenørskap, lokale og regionale omstillingsprosesser, by- og bygdeutvikling og regional- og innovasjonspolitikk. Studiet gir både innsikt i den klassiske forskningstradisjonen rundt entreprenørskap og nye former for entreprenørskap, som for eksempel sosialt entreprenørskap og kulturelt entreprenørskap. Det gir også kunnskap om entreprenørens rolle i en ”grønn” omstilling av næringslivet og i utvikling av kultur- og opplevelsesbaserte næringer.

Det er lagt opp til et tett samarbeid med virkemiddelapparatet, kommuner og organisasjoner som stimulerer entreprenørskap. En god del av undervisningen vil være praksisorientert, slik at masterprogrammet blir relevant for nærings- og arbeidsliv. Masteroppgaven skal også kunne bygges opp rundt praktiske case fra samarbeidspartnere.

For mer informasjon om studiet besøk hjemmesiden eller les vår brosjyre: http://www.ntnu.no/c/document_library/get_file?uuid=ec5e2b5f-9a48-4684-ba3f-edfc07c9c98d&groupId=10443

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s