Siste nytt!

God dag, god dag, kjære GEOLFinger!

En fantastisk (lang)helg er over. Det begynte med en veldig vellykket temafest (tusen takk til eventkomitéen!) på torsdag og fortsatte med en fantastisk utveksling med EGEA Amsterdam.

Det var mange fine kostymer på torsdag, men en stakk seg virkelig ut. Ingvild Hestenes aka Pharao Ingvild vant premien for beste kostymet – fortjent!
Gratulerer! 🙂

Det gikk videre med utvekslingen på fredag hvor Nederlenderne fikk oppleve Dragvoll og hørte artige historier om kvikkleire under Gløshaugen. En spillkveld hos Sille avrundet dagen. Lørdag nådde utveklsingen sitt høydepunkt.

Det begynte med en liten tur i Korsvika og Svartlamoen før folk fikk tid til å handle noen suvenierer og se seg rundt i Trondheim på egen hånd. Og så kom kvelden…

Det var fantastisk pinnekjøtt, god akevitt, sang og dans og ikke minst latter og morro – full pakke, med andre ord! Tusen takk til kokkene Joakim og André og hans foreldere som stilte huset sitt til disposisjon!

Søndag var det egentlig planlagt å ta en tur til Bymarka og Studenterhytta, men på grunn av været ble dette utsatt og et besøk på Rockheim foretrukket. Dette var artig! Mange av oss hadde ikke vært der før og etter et 2-timers besøk kan vi konkludere at dette var en flott opplevelse både for oss og gjestene (vi anbefaler å ta seg en tur!).

Før det gikk videre til en aldri så liten økt på Dora Bowling spiste vi lunsj hos Oda hvor vi senere også hadde middag og en avslappende, rolig kveld.

Mandag er avreisedag. Klokka 8:25 gikk toget til Oslo. Noen skulle (nesten) direkte videre til Amsterdam, andre foretrakk å henge i Tigerstaden for et par netter til.

Dette var virkelig en fin opplevelse og vi gleder oss til Amsterdam i januar!
(jk) (foto: André S. B., Joost B.)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s