Eksamensfester

Shaky GlobusDa er det den tiden på året igjen. Vi leser til eksamen, skriver eksamen og vil gjerne feire etterpå. Og selvsagt blir det også i år eksamensfest! Den 1. juni kl 19 er det fest i Mari’s hus (Innherredsveien 5, 1. etg, inngangen med steintrappa). Trykk her for kart. Antrekket kan  gjerne være noe fint, og det kan bli overraskelser utover kvelden. Kl 22.53 drar vi videre ut et ikke bestemt sted, så ikke kom for sent. Facebook-event her!

Noen av oss har siste eksamen 9. juni, og for dere har noen flinke personer vist initiativ til enda en feiring. Siden det er meldt nydelig vær skal vi være i Høyskoleparken, og starter der rundt kl 18. Det er dermed god mulighet for grilling for de som ønsker det. Deretter fortsetter festen hos Jostein (se link) og kanskje også til byen. Se her for mer info.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s