En spennende geo-uke!

Denne uka skjer det ikke bare ett, men TRE arrangementer for geografer. Med andre ord ingen grunn til å kjede seg. Trykk på linkene i «Hva skjer»-boksen til høyre for å komme til facebook-eventene.

The 1st EGEA e-Lecture

Har du lyst til å høre en utenlandsk foreleser snakke om et spennende tema uten å reise langt? Da er e-Lecture tingen for deg. Det er en direktesendt online forelesning, og vi vil reservere D5 for å kunne følge den på storskjerm. Den vil foregå kl 18:00 på D5 (lurt å komme litt før). Men kan du ikke komme er det mulig å følge forelesningen fra sin egen pc (se linken under). EGEA har fått Dr Gerry O’Reilly fra St. Patrick’s College i Dublin til å holde en forelesning med emnet «The relation between the EU and Turkey». Det blir mulig å se video av foreleseren direkte online, og det blir mulig å stille foreleseren spørsmål og diskutere med ham etter forelesningen. Les mer her: http://www.egea.eu/forum/topic/9337/1

Geogym

Vil du spille fotball er det geogym på torsdag fra 12-14 på idrettsbygget på Dragvoll.

Geoquiz

Er hjernetrim mer din greie, så blir det quiz på kvelden samme dag. Geolf inviterer herved til GEOQUIZ! Det blir premier og det blir god stemning akkurat som sist. Quizen vil foregå på Dragvollkjelleren på Moholt fra kl 20:00. Ta med dere godt humør, hjernen og vinnerinnstinktet så fikser vi med spørsmålene 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s