Allmøte og 17. mai-tog

På mandag den 10. mai arrangerer geolf allmøte for geografistudenter. Møtet skal være på auditorium D5 kl 14.00. På Allmøtet skal vi velge én ny instituttillitsvalgt for studentene ved geografisk institutt. Vervet er lønnet og det går med et par timer i uka til kontovakt i tillegg til studentrådsmøter, møter med instituttet og andre eventuelle saker. I mailen som ble sendt ut på geolf-lista er det vedlagt en stillingsinstruks for de som er interessert eller vil vite mer om hva vervet innebærer. Om du har spørsmål kan du komme innom Studentrådskontoret der vi sitter på fredag fra kl 10.10 til 12.10 eller ta kontakt med Marianne eller Frederik.

Den 17. mai skal Geolf være med i folketoget. GEOLF-fanen vaier på Katedralskolens gårdsplass 12:30, og forhåpentlig vis med «Globus-Geir» i nysydd superheltdrakt spankulerende rundt. Toget går 13:00. Oppdateringer kommer på Facebook (trykk på eventen i «hva skjer»-listen til høyre).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s