God sommer!

Nå er enda et semester over, karakterene kommer og det er endelig sommer. Jeg vil ønske alle geografer en riktig god sommer. Når vi kommer i begynnelsen av august vil det komme oppdateringer om fadderuka, geopils og geogym her og på facebook. I mellomtiden kan dere se på http://strangemaps.wordpress.com der det er mange morsomme og interessante kart. Her er et bilde av Isterdalen som tydelig viser at det er en perfekt U-dal. Bildet er satt sammen av flere bilder og er tatt under 1005-feltkurset jeg var på i mai.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s