Geogalla 2009

Da er det klart!

Festen over alle fester er her, da det blir duket for geografenes galla (geogalla) den 13 Februa.

På programmet står følgende:

 • Akekonkuranse: Før vi kler oss i finstasen arrangeres det uteaktiviteter ved studenterhytta. Det blir båling, grilling aking og skøy. En utrolig koselig sosialoplevelse du ikke vil gå glipp av.
 • Badstu: Det er badstu på hytten som kan brukes. Det er også dusjmulighete, slik at det ikke er noe problem å delta på uteaktivitetene før selve gallaen.
 • Gallamidag: Middagen blir servert av studenterhyttas ypperste kokker, meny kommer. NB! Gi beskjed om du er alergisk eller bare vanskelig innen matveien i god tid.
 • Øl og vin: For å holde tørsten slukket, er det en bar på hytta. Medlemmer av GEOLF vil motta èn drikkebong som kan utløses i baren. NB! ikke lov med medbragt alkohol.
 • Sang og dans
 • Muligheter for overnatting

Du får hele denne eksepsjonelle oplevelsen for bare kr 270

Påmeldingsfrist er 4 Februar.

For å kjøpe billetter kan du: 1) Kontakte en av oss i styre

2) Det vil bli holdt egen GEOLF stand i gata på dragvoll

3) Utvalgte forelesninger vil bli besøkt av en billettselger fra GEOLF

4) Betale via nettbank til kontonr 0535 29 49584!
Merk betalingen med navn, og skriv at det gjelder geogalla.

                                                                                                                                                                                                                
 

Under har vi listet opp ting som kan være kjekt å vite for dere som  skal på galla. Vi i styret gleder oss skikkelig og ser frem til  fredagen :)   - Husk kontanter! Hytta tar IKKE kort.   (for info om priser på drikke o.l., se på: http://www.ntnui.no/hytta  og videre på utleie og prisliste)   - Alkohol skal ikke medbringes på Hytta og på dens område. Hytta har  skjenkebevilgning og brudd mot dette vil bli sett meget strengt på, og  bøtelagt.   - Bussen går fra Burger King i Munkegata kl.18:30, og tilbake fra  hytta kl.03:00   - For de av dere som skal overnatte: ta med sovepose. Hytta tar 30,-  for overnatting og 20,- for frokost.   - For de av dere som skal være med på akinga, tar vi buss nr.10 til  Skistua kl.14:00. Bussen går fra Dronningensgate D1 og denne bussen er  siste rutebuss opp så kom litt før slik at du er sikker på å bli med.  Kle dere godt og ha gjerne med sitteunderlag eller lignende. Vi står  for pølse og brød/lompe, dere må stå for drikke selv. Det dere måtte  ha med dere av alkoholholdig drikke må drikkes opp i bakken da vi ikke  kan ha med dette inn på hytta. Vi skal prøve å få fyr på badstua så ta med badebukse/bikini el.l.   - Hytta har store garderober med dusj.   - For de av dere som tar bussen opp kl.18:30 : bussen kjører ikke helt  frem til hytta så dere må belage dere på en 5 min gange på brøytet  vei. Skulle ikke være noe problem, men greit å vite slik at dere ikke  ankommer i småsko. Det er gode skiftemuligheter på hytta, og vi går  ikke til bords før klokken nærmer seg 20:00 så det skal være nok tid.   - Ta gjerne med brent-CDer til spilling når bandet tar pause.

 

En kommentar om “Geogalla 2009

 1. PENGER TIL GEO-GALLA MÅ BETALES TORSDAG 5. til kontonr 0535 29 49584!
  270 kr for kjempe god middag og mye moro.
  Merk betalingen med navn, og skriv at det gjelder geogalla.

  Dere må huske å si i fra om dere skal ha vegetarrett.

  HUSK KONTANTER DA DE IKKE TAR KORT I BAREN! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s