Geogalla 2008

1. februar er det igjen klart for den tradisjonsrike Geogallaen på Studenterhytta. En tradisjon som studenter ved geografi har hatt i flere tiår. Derfor håper vi i linjeforeningen for Geografi at alle ønsker å delta på årets galla.

Transport
Det vil gå buss til Studenterhytta fra Munkegata, ved Bunnpris klokken 18.00. Etter ankomst Studenterhytta er det middag, som kan skylles ned med Studenterhyttas store utvalg av drikke. Når middagen er ferdig konsumert er det fest, og fjorårets liveband kommer igjen i år for å underholde.

Det er satt opp buss fra studenterhytta til sentrum klokken 03.00, men det er lagt opp til overnatting på loftet med frokost dagen etterpå (ca. 50,- betales direkte til hytta). Husk å ta med sovepose hvis du skal overnatte.

Studenterhytta
Vi må også få minne om at studenterhytta har skjenkebevilning, og at det derfor er forbudt å innta medbrakt drikke på hytta. Blir ikke det overholdt kan linjeforeningen risikere å bli bøtelagt av hytta, noe som vil gå ut over en allerede skrantende økonomi.

Husk kontanter til å betale med i baren. De tar dessverre ikke bankkort eller visa. Drikkemenyen finner du her: http://www.ntnui.no/hytta/filer/Prisliste drikke.pdf. Er du medlem av Geografenes linjeforening får du en gratis øl-bong i billettprisen.

Aking/vorspiel før gallaen
I år som i fjor vil det bli vorspiel i akebakken før gallaen! Da blir det pølsegrilling og inntak av drikke før vi går til studenterhytta for å møte de som kommer med bussen fra sentrum.
For de som skal være med på vorspiel i akebakken reiser vi samlet med buss nr. 10 fra Dronningensgate klokken 14:00. Har du akebrett så ta det med. Vi stiller med søppelsekker hvis du ikke skulle ha. Drikke må du selv ta med til akebakken, men må drikkes opp før vi går inn i hytta.

Finn frem dressen eller kjolen for en helvettes fest!

Linjeforeningen for Geografi ønsker ALLE hjertlig velkommen til årets Geogalla!

Spørsmål kan sendes til: andreasft@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s