Studenttingsvalget 2008

Nå, kjære geografer og gode medstudenter, det er tid for studenttingsvalg. Vis ansvar og bruk stemmeretten din!

Geografistudentene er så heldige at hele to geografistudenter har stilt til valg, så dere vil føle dere god representert i tinget. For å stemme gå til www.studenttinget.no/valg siste frist er fredag 2. november.

Litt informasjon om våre kandidater:

MGNavn: Margrethe Gaassand
Alder: 23
Studieretning: Geografi/ Utviklingsstudier

Hvorfor stiller jeg:
Jeg stiller til valg i Studenttinget fordi jeg ser på studentdemokratiet som et viktig og avgjørende talerør for studentene hvor jeg kan få utløp for mine meninger, men også fordi jeg ønsker å representere et så bredt utvalg av studenter som mulig. Jeg ønsker å gjøre informasjon om og for studenter mer tilgjengelig enn det er i dag.

Hvorfor stemme på meg:
Dersom jeg får sitte i studenttinget ønsker jeg å jobbe med saker som omfatter studentenes miljø, både på høyt og lavt nivå. Mine største interesser ligger i å skape en større miljøbevissthet blant studentene, men ikke minst blant universitetets ledelse.
Blant annet ser jeg for meg at NTNU bør jobbe for å bli et fremragende miljøuniversitet.
Jeg ønsker å jobbe mot nedlegging av ”små”, men viktige fag som kulturminneforvaltning og swahili, mot kutt i budsjettet, som blant annet gir studentene mindre tilgang til tilbakemeldinger og mindre kontakt med faglærer. Dersom det må kuttes i budsjettene på NTNU bør ikke kuttene gå ut over kvalitetsreformens heltidsstudenter. En velger vil med meg i studenttinget føle seg representert, og få muligheten til å være med å påvirke min stemme.

BJVNavn: Berit Johanne Vorpbukt
Alder: 23
Studieretning: Geografi
Slagord: Man har alltids bruk for en geograf 🙂

Hvorfor stiller jeg:
Jeg synes tiden i Studenttinget 2007 har vært interessant og lærerik og kunne godt tenke meg å sitte en periode til.

Hvorfor bør du stemme på meg:
Jeg er engasjert, synes dette er veldig interessant, lærerikt og ikke minst artig å holde på med. Jeg vil gjøre mitt beste for å representere SVT-studentene på best mulig måte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s