Stiller du til valg som instituttillitvalgt på Geografisk Institutt?

Ane Tora Steine tropper av som instituttillitsvalgt på geografi, og det er på tide å velge en ny. Bachelorstudentene er representert gjennom Berit Johanne Vorpbukt, så denne gangen oppfordres masterstudentene til å stille. Dette er nødvendig for å kunne favne flest mulig studenter, og dessuten et krav fra instituttledelsen på geografi.

Vervet går ut på å representere geografistudentene i studentrådet og på instituttrådsmøtene. Studentrådene er studentenes politiske og faglige organ på Dragvoll. Her arbeides det for bedre studiekvalitet og læringsmiljø på NTNU. SVT-studentene har sitt eget studentråd hvor medlemmene er de institutt/studieprogramtillitsvalgte og fakultetstillitsrepresentantene.

Arbeidsmengden er ikke enorm. Man har kontorvakt to timer i uka på Studentrådskontoret (bygg 2, nivå 3 ved minibanken) hvor de to instituttillitsvalgte for geografi sitter sammen. Hit kommer studenter som har noe de ønsker skal bli tatt opp i studentrådet med spørsmål,
klager, eller for bokskapregistrering og booking av standplasser. Studentrådsmøtene er på fast tidspunkt annenhver uke. Som instituttillitsvalgt deltar du også på møtene på geografisk institutt. Arbeidstimene er godt lønnet.

Dette er et lærerikt og sosialt verv, og det oppfordres at alle engasjerte sjeler stiller til valg på allmøte mandag 17.september!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s