Vil du være fadder?

Kjære alle medstudenter på geografi

Om ca. fire ukers tid kommer det mange nye studenter til vårt institutt. For at de skal få en best mulig start skal vi i år som tidligere arrangere en fadderuke. Denne vil vare fra mandag 13. august til søndag 26. august, og programmet er spekket med aktiviteter og underholdning. Geografi har ikke bare sitt eget program, men det er også mulig å delta på ulike saker og ting som er på et fellesprogram for hele NTNU-Dragvoll. Vi kan dermed trygt si at det er noe for absolutt alle og enhver.

For at fadderuken skal bli optimal trenger vi enda flere faddere. Det skal sies at det allerede er en del påmeldte faddere i år, men vi vet at det finnes flere potensielle faddere der ute. Vil du være med på fadderuken som fadder og gjøre studiestarten best mulig for våre nye studenter? Uansett om du hadde en helt fantastisk fadderuke som hjalp deg inn i Trondheims studentmiljø eller om dine erfaringer fra fadderuken er dårlige og du vet du vil gjøre den bedre, er du ønsket som fadder.

Det er spesielt den første uken vi trenger faddere, så om du har lyst til å være med, men ikke har mulighet for hele perioden, meld deg på og bidra med det du kan!

Registrer deg her.

Gleder oss til å se dere.

Med vennlig hilsen
Ane Tora Steine og Hans Cats
Fadderansvarlige for geografi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s