Geogalla 2007!

Den 15. februar braker det løs med geografistudentenes egen galla på Studenterhytta!

Dette er en årlig tradisjon hvor vi samler inn alle geografistudenter til en «fest i finstas». Det vil bli middag, og etterpå er det bar hvor det serveres masse god drikke.

Geolf har i år leid inn band som vil stå for musikken, og ryktene sier at de har mye bra på lager. Det vil bli leid inn buss for transport opp til hytta og ned igjen for de som ikke ønsker å overnatte.

Stundenterhytta har både bastu og garderobe m/dusj. Dette betyr at de som tilbringer dagen med akekonkurranse og fest kan skifte i garderoben før gallamiddagen starter. Det er også lurt å ha med seg vanlige sko og så skifte til pensko når gallaen starter da det IKKE er særlig lurt å gå med høyhelte sko/lakksko på veien mellom der bussen stopper og Studenterhytta. Det er også verdt å merke seg at dette er en (stor) hytte i skogen, så de tar derfor ikke VISA. Ta derfor med kontanter til drikke.

For de som skal være med på akinga på dagen, tar vi siste rutebuss (buss nr.10 Skistua) kl.14:00 fra Dronningens gate D1.

For de som skal ta bussen opp på kvelden, går denne fra Munkegata kl.18:30. Vi reiser med Trondheim Turbuss så dere ser nok bussen (eller evt. en gjeng med frosne geografer). Prøv å kom tidsnok. Bussen går 18:30 presis! Om det er krise og du er rett rundt hjørnet kl.18:31, går det an å ringe meg (Berit Johanne) på telefon 91 33 92 11, men advarer om kjempedårlig batteri på mobilen, så prøv for all del å komme tidsnok.

Vi minner også om at det ikke er tillatt med medbrakt på selve Studenterhytta, men helt OK (noen sier det er obligatorisk) i akebakken! Det oppfordres til å arrangere egne vorspiel før gallaen starter for å høyne egen partyfaktor og unngå brakfyll.

Mens du venter på gallaen kan du se bilder fra tidligere års Geogallaer i bildegalleriet.

2 kommentarer om “Geogalla 2007!

  1. Må man melde seg på geogalla eller er det bare å dukke opp?

    Gleder meg:-)

    Håvard

  2. Man må melde seg på. Det vil bli solgt billetter i kantina og i pausen i forelesninger. Mer info kommer på mandag/tirsdag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s