Esri Young Scholars Award 2012

Vinneren av Esri Young Scholars Award 2012 er kåret!

I år arrangeres for første gang Esri Young Scholars Award.
Programmet er sponset av Esri og Esri distributører globalt, Geodata AS representerer Norge i konkurransen. Det velges ut en student fra hvert land som viser faglige og interessante løsninger ved bruk av Esri programvare.

Konkurransen er for studenter ved skoler som benytter Esri programvare. Geodata AS har i samarbeid med en faglig komite sammensatt fra ulike studieinstitusjoner kåret en norsk student som får utdelt prisen Esri Young Scholars Award 2012.

Den heldige vinneren er Kristen Fjeldstad som er Masterstudent i Geografi ved Geografisk institutt ved NTNU. Hans bidrag til konkurransen omfatter ‘Stedskvalitet i Ski tettstedsområde: Kartlegging av variasjoner i tilgjengelighet til utvalgte aktivitets- og servicefunksjoner ved hjelp av GIS’. Han viste sterke ferdigheter ved bruk av ArcGIS som verktøy, stor grad av originalitet og god presentasjon av resultatene.

Kristen får delta på Esri Internasjonale Brukerkonferanse i San Diego 23.-27. juli 2012. Det vil arrangeres en egen seksjon for studenter på konferansen og deres bidrag stilles ut. Vinnerne vil motta et sertifikat og Esri Young Scholar Award. De vil også få muligheten til å hilse på Jack Dangermond, grunnleggeren av Esri.

Geodata gratulerer så mye til Kristen Fjeldstad og takker for mange gode bidrag fra dyktige studenter!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s