We want you!

Heisann! 🙂

Har du ledig plass på sofa’n, et liggeunderlag eller kanskje i senga di 😉 ?

Ja? Nei? Kanskje? …Hvorfor?
Jo! Det skal vi fortelle deg. Fra 15. til 19. februar neste år arrangerer GEOLF/EGEA Trondheim «Trondheim Winter Weekend«. Dette blir en langhelg hvor vi inviterer 10 geografer fra rundt omkring i Europa hit til Trondheim for å være sammen med oss på GeoGalla’n, oppleve byen og dra på ekskursjon til et hittil hemmelig sted…

Hva må jeg gjøre?
Det som er så flott er at du egentlig ikke må gjøre så voldsomt mye! Vi trenger som sagt 10 sengeplasser/overnattingsplasser for våre gjester. Det eneste du som husvert må sørge for er at de ikke dør av sult eller tørst mens de er på besøk. Det blir satt opp et program for deltakerne som i tillegg til  GeoGalla inkluderer sightseeing, ekskursjoner og gøy, aktiviteter som også husvertene er velkommen til å delta på. Programmet sponses av GEOLF, så store utgifter er ikke noe å være redd for.

Dette er en kjempesjanse for å bli bedre kjent med EGEA-verdenen; få venner for livet; gi EGEA et lite stykke Norge!

Synes du dette høres spennende ut, eller har spørsmål, ta kontakt med oss!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s