Geogalla

Fredag 12 Februar skal kjolen/dressen på, da er det nemlig duket for Geografenes tradisjonelle Galla på studenterhytta. Det vil bli buss til og fra byen, men det vil også være mulig å overnatte på hytta.

Programmet for gallaen:

 • Aking: Før vi kler oss i finstasen arrangeres det uteaktiviteter ved studenterhytta. Det blir båling, grilling aking og skøy. En utrolig koselig sosialoplevelse du ikke vil gå glipp av.
 • Badstu: Det er badstu på hytten som kan brukes. Det er også dusjmuligheter, slik at det ikke er noe problem å delta på uteaktivitetene før selve gallaen.
 • Gallamidag: Middagen blir servert av studenterhyttas ypperste kokker, meny kommer. NB! Gi beskjed om du er allergisk/vegetar eller bare vanskelig innen matveien i god tid.
 • Øl og vin: For å holde tørsten slukket, er det en bar på hytta. Medlemmer av GEOLF vil motta én drikkebong som kan utløses i baren. NB! ikke lov med medbragt alkohol inn i hytta (men tillatt ute på akingen).
 • Sang og dans
 • Muligheter for overnatting

Alt dette for bare 295 kr.

Praktisk info:

 • Vi foretrekker antrekkene dress og kjole siden det er galla. Det er mulig å ta med en venn/kjæreste. Billetten for koster 295 NOK, og hun/han burde helst komme i kjole/dress.
 • Hvis dere ønsker å bli med på aking og grilling FØR selve gallaen så går bussen nr. 10 fra Dronningensgate i sentrum kl 1400 (det er siste buss). Sjekk også bussruten.
 • For de som ønsker å komme rett til gallaen vil vi sette opp en buss som går fra sentrum kl 19.00 og tilbake kl 03.00. Mer info om den kommer etter hvert. bussen kjører ikke helt  frem til hytta så dere må belage dere på en 5 min gange på brøytet  vei. Skulle ikke være noe problem, men greit å vite slik at dere ikke  ankommer i småsko. Det er gode skiftemuligheter på hytta.
 • Baren på hytta tar IKKE kort, så husk kontanter. Se på Studenterhyttas hjemmeside (under utleie og så prisliste) for priser på drikke.
 • For de av dere som skal overnatte: ta med sovepose. Hytta tar 30,-  for overnatting og 30,- for frokost (betales til kokken på hytta om morgenen).
 • Info om betaling:

  Vi kommer til å selge billetter på GEOG1004-forelesningen tirsdag 9. februar og i trappa ved D4  kl.12:00.

  Dere kan også kjøpe billeter ved å overføre 295 NOK til følgende kontonummer: 0535 29 49584
  NB! Ikke glem å oppgi NAVN , at det gjelder geogalla og om dere ønsker vegetarrett!

  Nå er betalingsfristen utvidet til onsdag 10. februar.

  – Siden det kan ta tid før pengene kommer inn på kontoen kan det være lurt å betale i god tid (gjerne noen dager før). Alle som har overført penger innen 5. februar (dvs. at pengene må være mottatt på kontoen innen 5. februar kl. 24:00) får utdelt billett på mandag/tirsdag/onsdag denne uken (8./9./10.). Nærmere info om dette senere!
  – For dere som ikke er GEOLF-Medlem enda er det også mulig å kjøpe medlemskap + Geogallabillett for bare 355 NOK – medlemskapet gjelder da for et semester (altså fram til juni). Det gjelder samme prinsippet som for «vanlig»-billett: Skriv NAVN + GEOLFmedlemskap også om dere ønsker vegetarrett.

  Mer info kommer fortløpende. Følg med her og facebook for mer info. Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet under eller på facebook om det er noe du lurer på.

  Vis deg fra din beste side, dette er kvelden du IKKE vil gå glipp av. Du er herved invitert.

  Legg igjen en kommentar

  Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

  WordPress.com-logo

  Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

  Twitter-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

  Facebookbilde

  Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

  Kobler til %s