Bedriftspresentasjon for geografistudenter 1. oktober

Bedriftpresentasjon av Schibsted

Tidligere miljøvernminister Knut Arild Hareide kommer til Dragvoll på vegne av Schibsted for å presentere konsernets trainee- og Summer internship-programmer for Dragvollstudentene! Presentasjonen skjer mandag 1. oktober kl. 14:15 på D10.

Schibsted er et skandinavisk mediekonsern med ca 8 500 ansatte og virksomheter i hele Skandinavia, i Frankrike, Spania, Estland, Latvia, Litauen, Østerrike, Italia, Sveits, Russland, Slovenia, Singapore og Latin-Amerika. I dag er Schibsted til stede innen mediene avis, tv, film, online, mobil, bøker og magasiner. Omsetningen i 2006 var 11,6 milliarder kroner.

Traineeprogrammet tilbyr hele Schibsted som plattform for utvikling og karriere. Traineene er garantert jobb i utlandet i løpet av perioden. Managementprogrammet er en generell innretning med mål om at traineen skal bli fremtidig leder i Schibsted, mens salgsprogrammet er en spesialisert innretning med mål om at traineen skal bli en kommersiell leder eller strategisk selger i konsernet.

I tillegg utlyses Summer internship for bachelor- og masterstudenter på Dragvoll. Summer internship er et «mini-traineeprogram»: Du løser case i et team for en virkelig oppdragsgiver som trenger svar på spørsmål for å kunne gjøre jobben sin bedre. Du kan involveres på et løpende prosjekt og bidra med en analyse eller rådgivning.

Søknadsfristen for årets traineeprogrammer og Summer internship er 8. oktober.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s